Προφίλ

Καλώς ήρθατε στην λαδόκολλα! Μια ταβέρνα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε απίθανες γεύσεις φαγητών!

Βρισκόμαστε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και σύντομα σε όλη την Ελλάδα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας έχει κάνει την λαδόκολλα ως μια από τις γνωστότερες ταβέρνες!

Τα καταστήματα μας είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτα! Και φυσικά όχι τυχαία! Μικρές και μεγάλες παρέες κάθε ηλικίας επιλέγουν τις ταβέρνες μας για τη διασκέδαση τους. Συνδυάζουν έτσι το πολύ καλό περιβάλλον με καλή μουσική και φοβερές γεύσεις σε φαγητό!

Ο χώρος στη λαδόκολλα είναι όμορφα διακοσμημένος και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση μια κοινή ταβέρνα. Το περιβάλλον θα σας κερδίζει από την πρώτη στιγμή και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Στη λαδόκολλα θα ζήσετε μαζί με την παρέα μας μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Φυσικά από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η συνοδεία καλής μουσικής επένδυσης. Για το λόγο αυτό, έχουμε έτοιμασει ένα πολύ προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, κατάλληλο για να ανεβάσει το κέφι σας κατακόρυφα! Το δυνατό σημείο της λαδόκολλας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα φαγητά του! Έχουμε για εσάς πολλές προτάσεις για να επιλέξετε! Η κουζίνα μας είναι γνωστή για την ποιότητα της καθώς και για τις απίθανα νόστιμα πιάτα που δημιουργούμε για εσάς

Για όλους εσάς που το φαγητό είναι από τα κυριότερα στοιχεία μιας επιτυχημένης βραδιάς, η λαδόκολλα είναι αναμφισβήτητα μονόδρομος για τη διασκέδαση σας!

Μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα δεν μπορείτε να γευτείτε τα φαγητά μας! Μπορείτε όμως να το κάνετε με μια μόνο επίσκεψη σας. Σας υποσχόμοστε ότι η επίσκεψη αυτή δεν θα είναι η τελευταία, αφού θα σας ενθουσιάσει!

 

 

Πληροφορούμε την αξιότιμη πελατεία μας ότι η αυθεντικότητα του ονόματος μας βρίσκετε κάτω από το διακριτικό τίτλο «λαδόκολλα».

Οποιοδήποτε άλλο όνομα δεν ανήκει στον όμιλο μας και απλά πρόκειται για κακόγουστη και παραπλανητική αντιγραφή.

Τα Video μας

Έχουμε την δική μας τρέλα να φωτογραφίζουμε ή να βιντεοσκοπούμε τις στιγμές γευστικής απόλαυσης που χαρίζουμε στους πελάτες μας.

Ακολουθήστε μας στα Social Media